Rob, Bozena & Senna

Wij zijn Bozena en Rob en onze geadopteerde en sterke hulp Senna, gedreven door de passie om een B&B te runnen waarbij ons doel is gasten een fijn en ontspannend verblijf te bieden in deze mooie omgeving. In 2019 hebben wij dit karaktervolle boerenwoonhuis gekocht en omgetoverd tot een luxe B&B waarbij met zorg het verleden en de authentieke elementen van deze voormalige boerderij zijn behouden.

Graag ontvangen wij U met een persoonlijk warm welkom waarbij U kunt rekenen op klantvriendelijkheid en een B&B van topkwaliteit. Hierbij staat uw privacy en het Bourgondisch genieten hoog in het vaandel.

Onze liefde voor gezond en goed eten kenmerkt zich door gebruik te maken van streek- en seizoensproducten waar de omgeving rijk aan is.

Meer over De Oude Limonadefabriek

B&B De Oude Limonadefabriek is centraal gelegen in de oude kern van het mooie karaktervolle en bruisende centrum van Beek. Op loopafstand treft u diverse restaurants, winkels en musea aan. Beek is uitermate geschikt als startpunt van fiets en wandelroutes door de mooie omgeving. Voor een uitstapje naar Maastricht, Aken of Luik hoeft u niet lang te rijden. Zoveel moois te ontdekken in Zuid-Limburg waar de Bourgondische gastvrijheid hoogtij viert.

De naam van de kamers Max en Moritz verwijzen naar de paarden die weleer de limonade kar trokken naar de talloze cafés in de omgeving van Beek. Volgens de verhalen kenden deze trouwe paarden de weg beter naar het café dan de eigenaar..

This website has been designed and created by Luca Brandt: +31 6 87797492, Luca-brandt@outlook.com